E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...
spot_img
spot_img

Të fundit

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë...

Nga Asllan Bajrami: Mësuesit duhet t’i kthehet dinjiteti, integriteti dhe respekti që kishte dikur

Mësuesit duhet t'i kthehet dinjiteti , integriteti dhe respekti...

UP inauguron laboratorin STEAM në Fakultetin e Edukimit, për të avancuar cilësinë e mësimdhënies

Rektori Qerim Qerimi dhe dekani Blerim Saqipi, sot, inauguruan...

E tmerrshme: Nëna fut djalin e saj në lavatriçe

Një nënë e re e cila fotografoi djalin e...

Kryesindikalisti vjen me reagim: Koeficienti i sotëm paraqet fukarallëk e skamje

Përfaqësuesi i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës...
spot_img

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe -Tetovë. "Edukata e mirë mund të ndryshojë këdo. Një arsimtar i...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë mirë që kjo nuk është një 'punë', aspak e lehtë!...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren, shkruan AlbanianEucation.net. Njoftimi i shkollës: - MËSIMDHËNËSJA E VITIT TË SHKOLLËS 2023/2024- Në...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren ku kanë parë nga afër se si prodhohen biskotat Sempre,...

Nga Asllan Bajrami: Mësuesit duhet t’i kthehet dinjiteti, integriteti dhe respekti që kishte dikur

Mësuesit duhet t'i kthehet dinjiteti , integriteti dhe respekti që kishte dikur. Mësuesi duhet të jet i pavarur në ushtrimin e profesionit të tij dhe...

UP inauguron laboratorin STEAM në Fakultetin e Edukimit, për të avancuar cilësinë e mësimdhënies

Rektori Qerim Qerimi dhe dekani Blerim Saqipi, sot, inauguruan laboratorin modern ‘Edukimi për STEAM’ në Fakultetin e Edukimit. Ky laborator, i pari i këtij lloji...

Kjo shkollë private hap konkurs për mësimdhënës

Bazuar në nenin 35 të Ligjit për arsimin parauniversitar në Republikën e Kosovës nr. 04/L–032, të nenit 8, paragrafi 1 dhe 2 të Ligjit...

Nxënësja nga Gjilani emocionon veteranët e UÇK-së me letrën që i shkruan ku çmohet vepra e tyre

Nxënësja e klasës së 9-të emocionon veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Gjilan me rreshtat e saj shkruar në një letër ku çmohet...

Mërgimtari nga Kërçova ndan 25 bursa ne mbështetje të nxënësve dhe studentëve

🎓🌟 Mbështetje për edukim, inspirim dhe punë për të ardhmen! 🌟🎓 Pronari i Swiss Ranch, njëkohësisht pronar edhe i Restorantit Dardania, Kastriot Iseini, ka vazhduar...

spot_img

Shkolla

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe -Tetovë. "Edukata e mirë mund të ndryshojë këdo. Një arsimtar i...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë mirë që kjo nuk është një 'punë', aspak e lehtë!...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren, shkruan AlbanianEucation.net. Njoftimi i shkollës: - MËSIMDHËNËSJA E VITIT TË SHKOLLËS 2023/2024- Në...

Extra

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë gjuhë nga të gjithë ato që keni...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të qëllimshme me punonjësit tuaj. Kjo e lejon...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju “munduar” shumë Një e tillë është para jush. Pra,...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve shërbimet bazike pa pagesë ose me tarifa...

Kids interview

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton se udhëtonte 3 orë për të mësuar nxënësit në shtëpitë...
spot_imgspot_img

Të fundit

Mos e humb

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë...

Nga Asllan Bajrami: Mësuesit duhet t’i kthehet dinjiteti, integriteti dhe respekti që kishte dikur

Mësuesit duhet t'i kthehet dinjiteti , integriteti dhe respekti...