E hënë, 15 Korrik, 2024

VIDEOJA që po bën xhiron e rrjetit, vullnetarja e Kryqit të Kuq përqafon emigrantin e dehidratuar

- Advertisement1-

Fotografia e një vajze vullnetare të Kruqit të Kuq duke përqafuar një emigrant të dehidratuar po bën xhiron e rrjetit.

Në foto shfaqet Luna, vullnetarja e Kryqit të Kuq dhe një i ri që e përqafon mes lotësh pasi ishte hedhur në det për të arritur në Ceuta me shpresën për një jetë më të mirë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...