E diel, 14 Prill, 2024

VIDEO-INTERVISTË me Tahire Gashi – Ju prezantojmë qendrën e kujdesit ditor OJQ “Zana” në Klinë / VIDEO

- Advertisement1-

Për 20 vite pa ndalë punon për të drejtat e fëmijëve dhe grave në komunën e Klinës.


Si nënë e një djali me autizëm, ka themeluar programin për kujdes ditor për fëmijët me nevoja të veçanta në këtë qytet. Kjo është Tahire Gashi, drejtoreshë e organizatës joqeveritare NGO “Zana’.

- Advertisement -

Znj. Tahire Gashi përmes një videointerviste nga prezanton me objektin e OJQ “Zana” në Klinë, ku flet në detaje për punën që bëhet për fëmijët me nevoja të veçanta.

Mëposhtë mdiqeni videointervistën:

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...

INTERVISTË| Fëllanza Kirajtani, koordinatore e cilësisë në shkollën “Emin Duraku” në Prizren: Të gjithë përgjegjës për rezultatin jo të mirë në PISA

Pas rezultateve të dobëta të PISA-s, shkolla fillore "Emin Duraku” në Prizren ka filluar...