E enjte, 22 Shkurt, 2024

Video që po bën xhiron: Momenti kur një majmun vendos maskën – edhe ai i “frikësuar” nga COVID-i

- Advertisement1-

Majmunët kryesisht janë të konsideruar të jenë inteligjent. Një video e publikuar që po bën xhiron e botës e konfirmon këtë.


Një majmun sic duket i “frikësuar” nga pandemia COVID, vendos vet maskën.

- Advertisement -

 

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...