E martë, 16 Prill, 2024

Video mahnitëse! Shikoni lidhjen e veçantë që kanë këto dhelpra me këtë grua

- Advertisement1-

Dy dhelprat e rritura shihen të jenë shumë të lidhura emocionalisht me një grua.

Gjithmonë është thënë se dhelprat janë dinake, por siç duket, ato dikan të duan gjithashtu, raporton “TheSun”, transmeton lajmi.net.

- Advertisement -

Thuajse e pabesueshme është kjo pamje se si dhelprat shtrihen e tokë e dhe i tregojnë barkun një njeriu.

Edhe dhelprat me sa duket, kanë nevojë për dashuri dhe mund të zbuten nëse ju kushtohet kujdesi i duhur.

Ato shihen të kenë konkurrencë mes vete duke kërkuar vëmendjen e gruas.

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...

Sfida matematikore: Gjeni numrat në mënyrë që çdo trekëndësh dhe vijë horizontale të përmbajë numrat nga 1 deri në 9

Shumë prej jush do të thonë se matematika është shumë e mërzitshme dhe e...