E hënë, 26 Shkurt, 2024

VIDEO: Gruaja publikon një iluzionin optik që po shkakton konfuzitet te njerëzit

- Advertisement1-

Një grua që ka ndarë një iluzion optik i ka lënë njerëzit të hutuar –edhe kur ajo zbuloi trukun e saj.

Sipas medieve të huaja, Adeline poston rregullisht “art të pazakontë dhe të çuditshëm” në llogarinë e saj në TikTok @mysweetadeline, por një nga videot e saj më të fundit ka shkaktuar shumë konfuzion.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...