E hënë, 26 Shkurt, 2024

Video e ditës: Arusha iu merr topin fëmijëve për të luajtur me këlyshin

- Advertisement1-

Dy arinj të egër janë filmuar rastësisht nga banorët e një fshati në Indi ndërsa luajnë me një top që e rrëmbyen nga fëmijët.


Arusha dhe këlyshi i saj po qëndronin në pyllin e dendur të Sukigaon në Indi, kur një top shkoi drejt tyre nga disa fëmijë që po luanin futboll pranë.

- Advertisement -

Nëna arushë vrapoi drejt tij dhe kur e pa që nuk përbënte rrezik nisi ta hidhte topin lart e poshtë si për të argëtuar këlyshin e saj.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...