E hënë, 22 Korrik, 2024

Taibe Bytyqi, 15-vjeçarja nga Fushë Kosova – një piktore e talentuar që synon të bëhet dizajnere

- Advertisement1-

Intervistoi: Arta Gashi

Ka talent të jashtëzakonshëm për piktore dhe këtë e tregojnë edhe vizatimet që ka bërë dhe i ka dërguar në median “Kids of Kosova”. Tani është 15-vjeçare dhe synon të bëhet një dizajnere e suksesshme. Fjala është për Taibe Bytyqin e cila ka përfunduar shkollën fillore “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë.

- Advertisement -

Ajo në një bisedë për “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) ka folur për talentin që posedon si piktore dhe mundësinë e hapjes së një ekspozite.

Kids of Kosova: Së pari një prezantim, nga jeni, sa vjeçare, ku vijoni mësimet?

Taibe Bytyqi: Unë quhem Taibe Bytyqi, jam 15 vjeçare nga Fushë Kosova. Kam përfunduar klasen 9-të në shkollën “Mihajl Grameno” në Fushë Kosovë.

Kids of Kosova: Cili është talenti juaj, çfarë synoni të bëheni?

Taibe Bytyqi: Talenti im është të pikturoj me dizajne dhe jam pasionante në këtë drejtim, si e vogël kam pikturuar. E Ardhmja ime është e ndërlidhur me talentin që posedoj, dua të bëhem një dizajnere e suksesshme dhe në mësime të jem me sukses të shkëlqyeshëm.

Kids of Kosova: A keni hapur ndonjë ekspozitë për të pasqyruar talentin tuaj si piktore?

- Advertisement -rrrrrrr

Taibe Bytyqi: Ekspozitë deri më tash nuk kam hapur, po besoj në të ardhmen do ta kem në plan hapjen e një ekspozite që të tregoj talentin tim.

Kids of Kosova: Cili është mesazhi juaj për bashkëmoshtaret tuaja?

Taibe Bytyqi: Mesazhi im për bashkëmoshatarët e mi është që çdo qjë në jetë mund të arrihet me vetbesim dhe vullnet që çdo synim apo talent që kanë ta shpalosin, sepses e ardhmja lidhet me talentin e secilit që e ka.

Falënderim i veçant shkon për portalin “Kids of Kosova” që po na mundësoni të shpalosim talentin tone. (Kids of Kosova).

Vizatime të Taibes:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Pranvera Qerimi, mësuesja nga Ferizaj: Punën në arsim e nisa më 2022, ndjenjë e veçantë kur e kapa ditarin – s’do ta harroj...

Para dy vitesh nisi punën në arsim. Thotë se nuk do ta harroj kurrë...

INTERVISTË| Selvije Makolli, mësuesja nga Prishtina që pas orarit mëson fëmijët me kancer në Onkologji: Jam e lumtur që po ju ndihmoj

29 vite kontribut të çmueshëm në arsimin shqip si mësuese e matematikës, ku vazhdon...

INTERVISTË| Mirvete Bahtiri – drejtoreshë e shkollës “Zenel Hajdini” në Prishtinë: Të kërkojmë vazhdimisht ngritje të cilësisë në arsim

Intervistë me Mirvete Bahtiri - drejtoreshë e shkollës "Zenel Hajdini" në Prishtinë Sa është e...

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...