E diel, 21 Prill, 2024

Superheronjtë surprizojnë fëmijët e spitalit të sëmundjeve të rënda / VIDEO

- Advertisement1-

Superheronjtë si Super Man dhe Batman kanë suprizuar pacientët e vegjël pranë një spitali të sëmundjeve të rënda në Vienë.


Nisma e oficerëve të policisë së kryeqytetit është përshendetur nga të gjithë si njw gjest fisnik në këtë moment.

- Advertisement -

Pacientët e vegjël në spitalin e fëmijëve St.Anna të Vjenës u surprizuan kur disa nga heronjtë e tyre si Super Man, Batman dhe të tjerë u shfaqën papritmas para dritareve të tyre.

 

Aksioni i ndërmarrë nga oficerët e forcës speciale të policisë së kryeqytetit austriak WEGA u organizua për t’ju lehtësuar vetminë fëmijëve të sëmurë rëndë në spitale që nuk mund tëp resin vizitorë si zakonisht për shkak të rregulloreve për parandalimin e koronavirusit.

- Advertisement -

Nisma përkon gjithashtu me Ditën Ndërkombëtare të Kancerit tek Fëmijët si një përpjekje për të shprehur mbështetje për fëmijët dhe adoleshentët me kancer dhe familjet e tyre.

Fëmijët dhe të rriturit që panë duke parë nga dritaret e mbyllura të spitalit u duk se e shijuan plotësisht performancën, ashtu si sesioni fotografik për disa fatlumë me idhujt e tyre të rinj në rrugë pak më vonë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...