E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Storie suksesi: Mitrovicasja Shahzade Lutfiu fituese e konkursit “Be an ambasador for a day”

- Advertisement1-

Shahzade Lutfiu nxënëse e klasës së 9-të e cila vijon mesimet në shkollen”Gjergj Kastrioti -Skenderbeu” në Mitrovicë, u zgjodh ambasadore për një ditë në ambasaden britanike në Prishtinë.

Konkursi përfshinte të gjitha vajzat e moshës 14-18 vjeçare nga e tërë Kosova, kriteri për arritjen e titullit “Ambassador for a day” ishte shkrimi i një teksti ku paraqiteshin pabarazitë gjinore dhe çfarë zgjidhje do ndërmerrnin, shkruan Jepi zë.

- Advertisement -

Ajo u zgjodh njëra ndër 5 fitueset dhe takimi do mbahet në ambasaden britanike, ku do priten nga ambasadori britanik në Kosovë dhe nga presidentja e Kosovës si dhe do të marrë pjesë në ceremoninë e ditëlindjes se mbretit britanik.

Shahzadja përndryshe është edhe anëtare e Asamblesë Komunale për të rinjtë në Mitrovicë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren,...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...