E hënë, 22 Korrik, 2024

Si ka qenë hëna kur ke lindur ti, fëmija ty apo bashkëshorti dhe e ç`do të thotë kjo?

- Advertisement1-

Kjo forcë astrale e bën personalitetin introspektiv, të brendshëm. Veprojnë më shumë në bazë të përvojave të kaluara sesa në bazë të instikteve personale. Ata janë gjithashtu njerëz me një aftësi të fortë komunikuese që i lejon të përcjellin idetë në një mënyrë të qartë dhe të kuptueshme. Të lindurit në janar janë miq të mirë dhe shokë të shkëlqyer.

Shkurt, hëna e borës

- Advertisement -

Janë të rezervuar dhe kanë aftësi të mira vëzhgimi. Por me vështirësi arrijnë të kuptojnë të tjerët. Ata janë gjithashtu të prirur për të bërë gjykime shumë të nxituara. Për shkak të kësaj sjellje shpesh vuajnë pasojat. Në vend të kësaj ata duhet të mësojnë t’i gjykojnë njerëzit më mirë dhe të mësojnë më shumë për të metat dhe pikat e tyre të forta. Vetëm në këtë mënyrë mund të përmirësohen.

Mars, hëna e pafund

Të lindurit në këtë periudhë të vitit mund të mbështeten në aftësi të mëdha të socializimit. Kjo do të thotë se mund të arrijnë sukses në të gjitha frontet. Janë në gjendje të përshtaten me çdo situatë, madje edhe me ato më të vështirat.

Prill, hëna rozë

Njerëzit e lindur në këtë muaj zakonisht kanë një të kaluar të trazuar. Kanë gjithashtu një entuziazëm të madh kur duhet të mbrojnë veten nga sjelljet që i gjykojnë të padrejta. Pavarësisht nëse janë armiq apo miq, kur zhgënjehen, nuk mund t`i tolerojnë padrejtësitë dhe gabimet.

Maj, hëna e luleve

- Advertisement -rrrrrrr

Shpesh përjetojnë komplikime, por çdo rrethanë të vështirë arrijnë ta përballojnë. Gjithmonë arrijnë ta zgjidhin çdo problem para se të ndërlikohet. Kjo sepse kanë një lloj virtyti natyror që i shtyn të bëjnë gjënë e duhur në kohën e duhur. Ata janë gjithashtu shumë bujarë, prandaj admirohen.

Qershor, hëna e luleshtrydheve

Cilësia kryesore është zgjuarsia e tyre. Kanë aftësi të mira vëzhgimi që i lejon të parashikojnë çdo pengesë që mund të dalë në rrugën e tyre. Një aftësi e dobishme edhe për ata që i rrethojnë.

Korriku, hëna e rrufesë

Njerëzit e lindur në këtë muaj janë zakonisht të paparashikueshëm. Përveç kësaj, ato kanë një natyrë të mbyllur që i bën vëzhgues të vëmendshëm. Por ata gjithashtu priren të rrëmbehen nga instiktet dhe pasionet. Kanë shumë humor.

Gusht, hëna e breshkës

Një nga hënat më me fat, e cila i lejon njerëzit e lindur në këtë muaj të çlirohen nga të gjitha problemet shoqërore, pasi ata mund të mbështeten në një aftësi të madhe për të kuptuar të tjerët. Nuk kanë paragjykime dhe kanë një pamje mjaft optimiste për njerëzit dhe gjërat. Ata gjithashtu duan të plotësojnë nevojat e të dashurve të tyre dhe për këtë arsye janë gjithmonë të gatshëm të marrin përsipër problemet e të tjerëve.

Shtator, hëna e korrjes

Njerëzit e lindur në shtator kanë të gjitha aftësitë e nevojshme për t’u bërë udhëheqës të shkëlqyer. Falë aftësisë së tyre të madhe për të marrë vendime, ata mund të gëzojnë respektin e të gjithëve. Përveç kësaj, mund të mbështeten në një intuitë të mirë që drejton hapat e tyre në rrugën e drejtë, gjithmonë.

Tetor, hëna e gjuetarit

Nën hënën e gjuetarit, shpesh lindin luftëtarë që priren të jenë paksa individualistë. Në fakt, ata duan të jetojnë pa u mbështetur tek askush. Janë shumë intuitivë dhe për këtë arsye janë në gjendje të gjykojnë drejt, në shikim të parë njerëzit përreth tyre, dhe rrallë gabojnë.

Nëntori, hëna e kastorit

Të lindurit në këtë periudhë kanë një karakter të shoqërueshëm. Për më tepër, të lindurit në nëntor kanë një aftësi të shkëlqyer të të mësuarit që i lejon të kuptojnë se çfarë kanë nevojë të tjerët, duke parashikuar veprimet e tyre. Të lindurit në nëntor priren të jenë shumë të suksesshëm në gjithçka që bëjnë.

Dhjetor, hëna e të ftohtit

Në jetën e tyre ata janë të rrethuar nga shumë miq dhe njerëz që vlerësojnë mendimet e tyre. Kanë një inteligjencë që është përgjithësisht mbi mesataren dhe një lloj ndjeshmërie pothuajse të mbinatyrshme. Kjo është arsyeja pse admirohen dhe arrijnë suksese të rëndësishme.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Gjest human: Mërgimtari që jeton në Gjermani do ta paguajë shumën për shërimin e 13 vjeçares

Dje dhe sot nëpër media ka qarkulluar thirrja për ndihmë ndaj Rinesa Danit. Për trajtimin...

9 vjeçarit nga Prizreni, Benjamin Beqirit i duhet ndihmë financiare për shërim

Benjamin Beqiri nga Prizreni, i cili po përballet me disa sëmundje që në lindje...

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...