E enjte, 22 Shkurt, 2024

Shqiptari në Danimarkë fiton çmimin kryesor “Vild Med Dans”

- Advertisement1-

Jimilian Ismailit në bazë të paraqitjeve përfekte skenike dhe lidhëshmëria e lëvizjes së tij, bëri që të fitoi çmimin kryesor “Vild Med Dans.


Bëhet e ditur se Jimilian Ismaili, në bazë të paraqitjeve përfekte skenike dhe lidhëshmërisë së lëvizjes së tij, bëri që të fitojë çmimin kryesor “Vild Med Dans në Danimarkë, shkruan albinfo.ch.

- Advertisement -

Përgjatë të gjitha netve të këtij spektakli, shqiptari na ka emocionuar dhe është admiruar edhe publiku danez për talentin e jashtëzakonshëm, virtuozitetin e kërcimin elegant, por mbi të gjitha shpirtin e bukur prej artisti të Jimilianit, që nuk harron të përcjellë çdo herë edhe ngjyrat tona kombëtare, te cilat i kanë rrënjët në trashëgiminë artistike e patriotike të familjes se tij. Pavarësisht se konkurrenca ishte e madhe, shqiptari triumfoi nga vlerësimi që iu bë nga juria, e po ashtu edhe publiku i gjerë./Albinfo.ch/

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...