E enjte, 20 Qershor, 2024

Shoferi më i mirë në botë, kalon urën me dy drunj / VIDEO

- Advertisement1-

Që të jesh pilot i Formula 1 kërkon aftësi të jashtëzakonshme dhe dhunti, por Lewis Hamilton nuk ka asgjë të përbashkët me këtë shofer kinez.


Në një video që të kujton sfidën e Top Gear, një shofer shihet duke ecur mbrapsht në një urë të sajuar me dy trungje pemësh, që kur makina kalon mbi to, përkulen.

- Advertisement -

Me një saktësi dhe trimëri të pabesueshme, ai përfundimisht arrin të kalojë hendekun dhe të shkojë në anët tjetër.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...