E diel, 14 Korrik, 2024

SHBA: 75 vjeçarja diplomohet në një ditë me mbesën e saj

- Advertisement1-

Kurrë nuk është vonë për t’u diplomuar.

Një 75 vjeçare, e quajtur Pat Ormond e ka vërtetuar më së miri këtë shprehje. Ajo është diplomuar në Bachelor për antropologji rreth 43 vite që nga hera e parë që ishte regjistruar në shkollë, më 1978.

- Advertisement -

Gjithashtu familja Ormond gëzonte edhe për një tjetër diplomim, atë të mbesës së 74 vjeçares, Melody, 22 vjeç. Ajo u diplomua në  Universitetin e Tennesse në Chattangooga.

Gjithmonë e kam ditur që do të diplomohem, por kurrë nuk e kisha menduar se do të diplomohesha së bashku me gjyshën”, ka thënë Melody.

Pat, e cila mbush 75 vjeç muajin tjetër, mori mësimet e para në Kennesaw State University në Atalanta. Ajo pas një semestri lëvizi për në Chattanooga të Tennesse. Pat iu përkushtua familjes dhe nuk pati më mundësinë të vijonte me leskionet.

Ka qenë pikërisht familja e saj, ajo që ka këmbëngulur që e moshuara të finalizojë ëndrrën e saj.

Pat dhe Melody kanë marrë së bashku mësimet online përgjatë pandemisë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Behgjet Pacolli jep një këshillë si të ngritet dëshira e nxënësve për mësim: Të mësojnë si të krijojnë e drejtojnë një biznes, sesa të...

Biznesmeni Behgjet Pacolli, njëhreit kryetar i partisë AKR, ka dhënë një këshillë se si...

Shkolla “Dëshmorët e Dushkajës”, në Bardhaniq të Gjakovës, shembull si duhet të mirëmbahet – oborri i saj si një park përrallor

Shumë shkolla në komunën e Gjakovës janë shembull të pastërtisë e ambientit jashtëzakonisht të...

Publikohen rezultatet për pranimin e nxënësve në klasat e dhjeta në Prishtinë

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Jehona Lushaku-Sadriu, ka njoftuar se janë shpallur...

Anisa Kutllovci zë vendin e parë në Testin e Arritshmërisë në nivel komunal në Vushtrri

Anisa Kutllovci, një nxënëse e shkollës SHMU 2 në Vushtrri, ka arritur një sukses...