E premte, 21 Qershor, 2024

“Se di dje çka kam hangër”, qytetari jep përgjigjjen epike kur e pyesin kush e ka shkruar abetaren e parë

- Advertisement1-

Qytetarët nëpër rrugët e Prishtinës nuk e kanë ditur përgjigjjen e saktë kur janë pyetur se kush e ka shkruar abetaren e parë.

Përgjigjet ishin nga më të ndryshmet, e shpeshherë edhe qesharake.

- Advertisement -

Madje, njëri nga ta u shpreh se kjo ishte një pyetje e lehtë për një person nga Vushtrria.

Por, një përgjigjje epike ishte e një qytetari tjetër i cili tha “nuk e di se çfarë kam ngrënë dje, e lëre më ta di kush e ka shkruar”.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Pensionohet mësuesja Fahrije Rugova nga Prishtina

Është pensionuar mësuesja Fahrije Rugova. Njoftimin e ka dhënë shkolla "Xhemajl Mustafa" në Prishtinë,...

Mësuesja Mimoza Rexhvelaj: Njoh zv.drejtoreshë shkolle që tre vjet nga punësimi s’ka bërë një orë pune arsimore

Të fundit në botë thonë gojët e liga, posi posi ashtu ë? 🤯E lexove...

Këshilli i Prindërve kërkon që të premten të përfundojë viti shkollor, shkak temperaturat e larta

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka kërkuar që procesi mësimor të përfundojë gjatë ditës...

Nga Faton Ismajli: Vetëlëndimi i 20 nxënësve nga sfida e TikToku-ut dhe edukimi për mediat

Edukimi medial si lëndë obligative është zgjidhja më e mirë nga rreziku me të...