E hënë, 22 Korrik, 2024

Rrudhat në fytyrë zbulojnë se çfarë lloj personi jeni dhe çfarë lloj shëndeti keni

- Advertisement1-

Ato pasqyrojnë vuajtje të brendshme, tundime dhe disa tregojnë për probleme shëndetësore.

Një vështrim në fytyrën e dikujt mund të zbulojë se çfarë po ndodh brenda qenies së atij personi. Nuk thuhet kot se fytyra është një pasqyrë e shpirtit dhe si një libër që lexohet lehtë. Në faqet e një libri të tillë, çdo rrudhë e ngulitur do të thotë diçka, transmeton lajmi.net.

- Advertisement -

Përveç që janë një shenjë e dukshme e plakjes, rrudhat gjithashtu mund të tradhtojnë një personalitet dhe atë që një person ka përjetuar. Ato pasqyrojnë vuajtje të brendshme, tundime dhe disa tregojnë për probleme shëndetësore.

Rrudhat nën sy, pikërisht në planin e nxënësit shoqërohen me mendime të trishtuara, pakënaqësi, paaftësi për të shprehur ndjenjat e tyre. Rrudhat nën sy, në përgjithësi, gjithashtu mund të tregojnë probleme të mundshme të veshkave.

Rrudhat e vogla përgjatë qosheve të jashtme të syve shoqërohen me dhimbje koke dhe dhimbje sysh. Sidoqoftë, ato gjithashtu mund të jenë pasqyrim i lojës me seksin e kundërt dhe heqjes dorë nga dashuria. Ata gjithashtu mund të shprehin një ndjenjë turpi.

Rrudhat nga buza e brendshme e vetullës së djathtë në cepin e brendshëm të syrit karakterizohen nga një vëzhgues i mprehtë, por edhe një person shumë i ndjeshëm. Mund të ndodhë gjithashtu për shkak të problemeve të tretjes, tensionit të zgjatur dhe shqetësimit, si dhe përqendrimit të tepruar në disa ngjarje dhe njerëz.

E njëjta rrudhë në anën e majtë nënkupton një përqendrim të madh te vetja dhe një prirje për depresion. Shoqërohet gjithashtu me gingivit për shkak të imunitetit të dobësuar.

Dy rrudha të drejta që rrjedhin nga skajet e brendshme të vetullave drejt ballit tregojnë probleme të mundshme të mëlçisë. Ata gjithashtu shoqërohen me tension nervor dhe vështirësi në marrjen e vendimeve.

- Advertisement -rrrrrrr

Një rrudhë që fillon nga mesi i vetullave karakterizohet nga njerëz që kanë vështirësi me autoritetin. Ata janë të vendosur gëzojnë një ndjenjë të fuqisë dhe aftësinë e tyre. Kur nuk arrijnë të arrijnë atë që duan, një ndjenjë e pafuqisë i pushton.

Nëse rrudha është horizontale nga mesi i vetullave, kjo do të thotë që pushteti është më i rëndësishëm për një person sesa autoriteti. Sidoqoftë, dëshira për të treguar fuqi tërhiqet për t’i dhënë vendin një ndjenje të paqes së brendshme.

Rrudha në anën e djathtë të fytyrës, e cila lëviz nga fillimi i hundës drejt skajit të jashtëm të fytyrës, tregon tension të fortë nervor, të shkaktuar nga disa ngjarje ose persona. Njerëz të tillë shpesh vuajnë nga dhimbje koke dhe pagjumësi.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Vetëm 1 në 5 paga në Kosovë konsiderohet si pagë jetese, qeverisë i kërkohet urgjentisht rritja e pagës minimale

Vetëm 1 në 5 paga në Kosovë rezulton se përmbushin kriterin e pagës së...

9-vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmën tuaj, vuan nga një sëmundje e rëndë

Nëntë vjeçari nga Prishtina Erion Bytyqi, vuan nga një sëmundje e rënde Dg: D.C.P....

Profesori Milazim Krasniqi me një rrëfim tejet frymëzues: Më 1983 bashkë me Ediben morëm ofertë për të punuar në Zvicër, por nuk u larguam...

Profesori Milazim Krasniqi ka rrëfyer një histori personale që lidhet me karrierën e tij...

E dhimbshme: Doktori i ri kosovar, Jetmir Morina, vdes në një aksident në Zvicër

Kosovari Jetmir Morina nga Topanica e Kamenicës humbi jetën në një aksident në Zvicër. Binte...