E premte, 21 Qershor, 2024

Prindi nga Mitrovica ankohet se fëmijës së tij i dhanë libra të vjetër në shkollë

- Advertisement1-

Të hënën filloi viti i ri shkollor me ç’rast nxënësit iu kthyen bankave dhe librave.


Lidhur me këtë, një prind mitrovicas është ankuar pasi fëmijës së tij i janë dhënë libra të dëmtuara nga uji, të vjetra dhe që kundërmonin erë të keqe.

- Advertisement -

Ai, duke dashur të mbetet anonim, tha se janë bërë diskriminime të tilla ndërmjet nxënësve duke u dhënë dikujt libra të rinj e dikujt tjetër libra të vjetra e të dëmtuara.

Prindi është ankuar se po detyrohen të blejnë në librari të njëjtat libra që jipen falas nëpër shkolla.

“Ne shkollën e mesme të ulēt Migjeni .klasave të VI ju kanë dhênë libra të vjeter dhe që kundermonin erë të keqe dhe të demtuara nga uji duke diskriminuar nxensit ,disave të reja e disave të vjetra edhe pse shteti ka dhënë falas ,kjo lind dyshimin për keqpërdorim pasi po duhet me i ble të reja në librari të njejtat që duhet dhë falas.Edhe në libra vjedhin.”

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Pensionohet mësuesja Fahrije Rugova nga Prishtina

Është pensionuar mësuesja Fahrije Rugova. Njoftimin e ka dhënë shkolla "Xhemajl Mustafa" në Prishtinë,...

Mësuesja Mimoza Rexhvelaj: Njoh zv.drejtoreshë shkolle që tre vjet nga punësimi s’ka bërë një orë pune arsimore

Të fundit në botë thonë gojët e liga, posi posi ashtu ë? 🤯E lexove...

Këshilli i Prindërve kërkon që të premten të përfundojë viti shkollor, shkak temperaturat e larta

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka kërkuar që procesi mësimor të përfundojë gjatë ditës...

Nga Faton Ismajli: Vetëlëndimi i 20 nxënësve nga sfida e TikToku-ut dhe edukimi për mediat

Edukimi medial si lëndë obligative është zgjidhja më e mirë nga rreziku me të...