E martë, 23 Korrik, 2024

Përurohet objekti i gjimnazit në Skenderaj, mban emrin e heroit Hamëz Jashari

- Advertisement1-

Sot, në ditën e parë të vitit shkollor 2020-2021, u përurua objekti i ri i gjimnazit që mbanë emrin e heroit tonë, Hamëz Jashari.

Me këtë rast, kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, njëherit, djali i Hamëz Jasharit, i ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për fillimin e mësimit dhe hyrjen në objektin e ri, që ofron kushte dhe hapësirë më të mirë për zhvillimin e procesit mësimor.

- Advertisement -

“I porosita nxënësit që krahas përkushtimit të tyre në mësime, të kenë kujdes të shtuar në mbrojtjen e shëndetit të tyre, duke mbajtur maskën dhe distancën sociale. Mësimdhënësit pasi i urova për fillimin e procesit mësimor, i njoftova që shumë shpejtë do t’i paguajmë shujtat për të gjithë mësimdhënësit”, ka thënë Bekim Jashari.

Sot, në ditën e parë të vitit shkollor 2020-2021, përuruam objektin e ri të gjimnazit që mbanë emrin e heroit tonë,…

Posted by Bekim Hamëz Jashari on Monday, September 14, 2020

Edhe një premtim i realizuar me suksesObjekt modern i Gjimnazit “Hamëz Jashari” në Skenderaj, me hapësira të përshtatshme për mësimdhënie dhe mësimnxënie.Bashkë ndërtojmë të tashmen dhe të ardhmen, e tashmja dhe e ardhmja janë të rinjtë tonë. Punojmë për të rinjtë sot, që nesër të kemi shtet më të fortë dhe më të zhvilluar.

Posted by Bekim Hamëz Jashari on Monday, September 14, 2020

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Burim Berisha: Fusha e sportit në shkollën “Selami Hallaçi, është e dëmshme dhe kancerogjen

Shkrim nga Burim Berisha Vendoset bari kancerogjen në shkolla e Gjilanit Bazuar në hulumtime sipërfaqësore...

Nga Besnik Rama: Instalo rutinën – nxënësit punojnë më mirë kur dinë çfarë do të vijë më pas

Krijimi i një rutine ose strukture të qartë në mjedisin mësimor ka të bëjë...

Dënohet me burgim me kusht drejtori i shkollës në Suharekë që përjashtoi arsimtaren me shami

Liman Bytyçi, ish-drejtor i shkollës fillore të mesme të ulët “Flamuri i Arbërit” në...

Nxënësja nga Gjilani, Vesa Xhymshiti, fiton medalje të artë edhe në Holandë

Nxënësja nga Gjilani, Vesa Xhymshiti, na ka bërë sërish krenarë, shkruan AlbanianEducation.net. Ajo ka fituar...