E martë, 16 Prill, 2024

Pensionohet profesori Xhevdet Sadiku nga Rahoveci

- Advertisement1-

Profesori i Historisë, Xhevdet Sadiku sot festoi ditëlindjen e tij të 65-të dhe daljen në pension, shkruan Albanianeducation.net.

Profesori Xhevdet punën e tij në arsimin shqip e filloi në vitin 1980, fillimisht në Shkollën e Mesme të Ulët “Bajram Curri” në Krushë të Madhe në lëndën e Historisë dhe Gjeografisë deri më 1999.

- Advertisement -

Pastaj kaloi në Shkollën e Mesme të Lartë ” Ramiz Sadiku” të Rahovecit, në paralelen e ndarë në Krushë të Madhe. Me pavarësimin e Shkollës të Mesme e Lartë në Krushë me emrin SHML “Ukshin Hoti”, Profesori Xhevdet vazhdoi me përkushtim të jepte kontributin e tij në shkollë, duke treguar aftësitë e tija intelektuale dhe profesionale.

Gjatë punës së tij prej pedagogu ka qenë gjithnjë i afërt dhe i dashur me kolegët e tij të punës dhe me nxënësit e tij.

Gjatë karrierës së tij 44 vjeqare ai tregoi rezultate të mëdha në mësimdhënje.

- Advertisement -

Në garat komunale dhe republikane të lëndës së Historisë, nxënësit e shkollës sonë arrinin rezultate të larta e të shkëlqyeshme.

Andaj Drejtori i shkollës Mustafa Hoti gjatë një kokteli të mbajtur me rastin e daljes së tij në pension, në një fjalim rasti, i uroi daljen e tij në pension duke e vlerësuar lartë punën dhe përkushtimin e tij në arsim, si dhe sukseset gjatë punës së tij 44 vjeçare, meç rast i ndau edhe një mirënjohje!

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Yllka Juniku Shehu zgjidhet drejtoreshë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë – stafi dhe nxënësit i organizojne pritje madhështore

Yllka Juniku Shehu është zgjedhur drejtoreshë në Gjimnazin "Hajdar Dushi" në Gjakovë, shkruan Albanianeducation.net. Njoftimin...

Majlind Ferdulli emërohet ushtrues detyre i drejtorit në shkollën “Emin Duraku” në Gjakovë

Drejtoresha e Arsimit në Gjakovë, Eranda Kumnova-Baci, ka njoftuar se Majlind Ferdulli nga sot...

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni fiton tre medalje në turneut e karates

Nxënësi Riad Mani nga shkolla "Emin Duraku" në Prizren ka fituar tre medalje në...

Besim Buja, mësimdhënësi nga Lipjani që kapi ditarin para 30-vitesh – organizoi mësimin shtëpi-shkolla në vitin 1991

Sot po ju prezantojmë mësimdhënësin nga Lipjani, Besim Buja, që kapi ditarin para 30-vitesh...