E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Pensionohet mësuesja Syzana Ajeti nga Përlepnica e Gjilanit

- Advertisement1-

Është pensionuar mësimdhënësja Syzana Ajeti nga Përlepnica e Gjilanit, shkruan AlbanianEducation.net.

Ajo është pensionuar pas një kohe të gjatë mbi 20 vjeçare punë me nxënës.

- Advertisement -

Postimi i shkollës:

Mësimdhënia nuk është profesion, por mision, andaj është kënaqësi dhe lehtësim kur këtë mision e përfundojmë me sukses.

- Advertisement -

Mësimdhënësja Syzana Ajeti është pensionuar pas një kohe të gjatë mbi 20 vjeçare punë me nxënës, duke dhënë kontribut për gjenerata të tëra që të fitojnë dije dhe njohuri të reja nga fusha e Edukimit qytetar, andaj jemi falënderues për punën e saj dhe përkushtimin ndaj nxënësve.

Urojmë shëndet të mirë dhe ta gëzoj pensionimin mësuesja Syzanë dhe do mbetet në kujtesën tonë për seriozitetin në punë dhe bashkëpunimin me kolegët!

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren,...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...