E martë, 16 Prill, 2024

Pensionohet Drita Idrizi, njëra nga profesoreshat më të mira në Mitrovicë

- Advertisement1-

Dje edhe zyrtarisht është pensiononuar profesoresha e shkollës “Arkitekt Sinani”, Drita (Ahma) Idrizi.

Drejtoria e shkollës së bashku me gjithë stafin e shkollës kanë përzemërsisht ditëlindjen dhe pensionimin e saj, duke i dëshiruar, shëndet dhe gjitha të mirat në jetë.

- Advertisement -

Gjatë gjithë këtyre katër dekadave profesoresha Idrizi ka dhënë kontribut për edukimin dhe arsimimin e shumë gjeneratave , duke mos kursyer mundin dhe vullnetin e saj për t’i edukuar dhe mësuar gjeneratat e reja.

Në veqanti ajo do mbahet mend për kontributin në periudhën më të lavdishme të viteve 1990/99 e cila përkundër rrezikut të madh nuk ju nda nxënësve vetëm që ata të edukohen./ Jepi zë

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Majlind Ferdulli emërohet ushtrues detyre i drejtorit në shkollën “Emin Duraku” në Gjakovë

Drejtoresha e Arsimit në Gjakovë, Eranda Kumnova-Baci, ka njoftuar se Majlind Ferdulli nga sot...

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni fiton tre medalje në turneut e karates

Nxënësi Riad Mani nga shkolla "Emin Duraku" në Prizren ka fituar tre medalje në...

Besim Buja, mësimdhënësi nga Lipjani që kapi ditarin para 30-vitesh – organizoi mësimin shtëpi-shkolla në vitin 1991

Sot po ju prezantojmë mësimdhënësin nga Lipjani, Besim Buja, që kapi ditarin para 30-vitesh...

Ish-studenti i Edukimit për profesorin Xhevat Krasniqi: I tha studentes “s’paske mësuar por të pimë kafe, e zgjidhim ndryshe”

Arlind Hajdaraj, ish student në Fakultetin e Edukimit në Gjakovë ka thënë se gjatë...