E martë, 16 Prill, 2024

Pamje që të marrin frymën: Studentja 25-vjeçare buzë ujëvares më të madhe në botë / VIDEO

- Advertisement1-

Amairis Rose, 25, nga Pittsburgh, Pennsylvania, ishte me pushime në Zambia në dhjetor të vitit të kaluar kur vizitoi atraksionin popullor turistik Devil’s Pool në buzë të Ujëvarave Victoria – ujëvara më e madhe në botë.


Pamjet që marrin frymë tregojnë se studentja 25-vjeçare e masterit mban krahët mbi buzë ndërsa uji kalon dhe zbret poshtë. Ajo tha se ‘nuk kishte frikë’ dhe ‘gjithçka ishte shumë e sigurt’, shkruan kidsofkosova.net.

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...

Sfida matematikore: Gjeni numrat në mënyrë që çdo trekëndësh dhe vijë horizontale të përmbajë numrat nga 1 deri në 9

Shumë prej jush do të thonë se matematika është shumë e mërzitshme dhe e...