E hënë, 26 Shkurt, 2024

Pamje: Gazetari raporton drejtpërdrejt, vetura prapa tij rrëshqet në liqen

- Advertisement1-

Për gazetarin Jakob Emerson, dukej si ditë e zakonshme pune: raportim i drejtpërdrejtë rreth një projekti për liqenin artificial.


Ajo që i dha kthesë të papritur detyrës së tij ishte pamja prapa gazetarit – një veturë e madhe filloi të rrëshqiste në liqen para se të fundosej plotësisht për disa sekonda. Ngjarja ndodhi në Illinois të Shteteve të Bashkuara.

- Advertisement -

Emerson ishte duke raportuar drejtpërdrejt para kamerës rreth një projekti për ndërtimin e një liqeni artificial si program për zhvillim ekonomik, përderisa vetura e bardhë e tipit “GMC Sierra” prapa tij shihej duke rrëshqitur në liqen.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...