E martë, 23 Korrik, 2024

Ogren Borovci, 8-vjeçari nga Prishtina që synon të bëhet inxhinier ndërtimi

- Advertisement1-

Shumica e fëmijëve të intervistuar deri tani nga “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) kanë qenë këngëtarë të  vegjël, kurse disa të tjerë kanë thënë se synojnë të bëhen mësues/e apo dizajner.

Sot do t’iu prezantojmë me një fëmijë që merret me modelizëm dhe ka talent për muzikë, por kur të rritet dëshiron të bëhet krejt diç tjetër.

- Advertisement -

Fjala është për Ogren Borovcin, 8-vjeçarin nga Prishtina i cili thotë se kur të rritet dëshiron të bëhet inxhinier ndërtimi.

“Jam nxënës i klasës së tretë në shkollën fillore ‘Iliria’ në Prishtinë.  Jam nxënës i shkëlqyeshëm dhe lënda që më pëlqen është matematika. Talenti im është këndimi dhe modelizimi. Kam marrë pjesë në sfilatën ‘Prishtina Fashion Night’. Por kur të rritem dëshiroj të bëhem një inxhiner ndërtimi”, ka thënë Ogren Borovci.

Kids of Kosova i uron shumë suksese Ogrenit.

Foto të Ogrenit nga sfilata në “Prishtina Fashion Night”

- Advertisement -rrrrrrr

(Kids of Kosova)

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Pranvera Qerimi, mësuesja nga Ferizaj: Punën në arsim e nisa më 2022, ndjenjë e veçantë kur e kapa ditarin – s’do ta harroj...

Para dy vitesh nisi punën në arsim. Thotë se nuk do ta harroj kurrë...

INTERVISTË| Selvije Makolli, mësuesja nga Prishtina që pas orarit mëson fëmijët me kancer në Onkologji: Jam e lumtur që po ju ndihmoj

29 vite kontribut të çmueshëm në arsimin shqip si mësuese e matematikës, ku vazhdon...

INTERVISTË| Mirvete Bahtiri – drejtoreshë e shkollës “Zenel Hajdini” në Prishtinë: Të kërkojmë vazhdimisht ngritje të cilësisë në arsim

Intervistë me Mirvete Bahtiri - drejtoreshë e shkollës "Zenel Hajdini" në Prishtinë Sa është e...

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...