E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Nxënësja Florinda Mehmeti nga Skenderaj me intelegjencë superiore

- Advertisement1-

Florinda Mehmeti, nxënëse e klasës XI/1 e shkollës së Mesme e Lartë e Mjekësisë “Dr.Xheladin Deda”, në Skenderaj ka marrë 145 pikë në garën e organizuar nga Instituti Atomi.

Postimi i shkollës:

- Advertisement -

Instituti Atom, organizatë e cila merret me identifikimin e personave me inteligjencë të jashtëzakonshme, ka organizuar garën në të cilën mori pjesë edhe nxënësja e shkollës sonë, Florinda Mehmeti, kl. XI/1.

Florinda e fitoi këtë garë të pa konkurencë, ku nga 145 pikët e parapara të maksimumit të arritshmërisë, ajo i arriti që të gjitha, pra 145 pikët e mundshme.
Me këtë arritje ajo kalon drejtpërdrejt nga faza e parë në finale, pa kaluar nëpër faza tjera, duke kaluar dy faza përnjëherë.

Florindës i urojmë shumë suksese tutje dhe i dëshirojmë çdo të mirë!
Drejtoria e shkollës

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren,...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...