E hënë, 26 Shkurt, 2024

Nxënësit nisin fushatë për vaksinim anti-COVID

- Advertisement1-

Këshilli i Nxënësve të Kosovës përmes një video ka bërë apel që të imunizohen të gjithë nxënësit e vendit ndaj COVID-19.


Por, sipas pjesëtarëve të këtij këshilli kjo është bërë për shkak të vështirësive që i kanë hasur nxënësit gjatë mësimit online dhe që e tërë kjo nuk ishte e kushtueshme.

- Advertisement -

Fëmijët e mirëpriten një gjë të tillë ndërsa prindërit u shpreh skeptik për marrjen e kurës nga ana e fëmijëve.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Bujar Hajdarmataj: Sfidat e ushtrimit të profesionit të mësuesit

Rrallë mund të gjesh një profesion tjetër përveç mësuesisë ku mësimdhënësit janë obliguar e...

Mësuesit shqiptarë të shqetësuar: Të rinjtë flasin më mirë anglishten se shqipen

2024 është “Viti i Gjuhës Shqipe”, shpallur nga Ministria e Arsimit, për të treguar...

Nga Malvina Lamçe Rista: Shkëputur nga ditari i një ish-nxënëseje dikur…Sot mësuese

Dita kur mësuesja jote të kish' folur, ngritur zërin, apo kritikuar, ishte dita më...

Anulohet tenderi mbi 330 mijë euro për digjitalizim të procesit arsimor në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka anuluar procedurën e prokurimit për digjitalizim të procesit edukativo-arsimor për...