E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Nxënësi u kap me armë në shkollë, reagojnë nga DKA në Gjakovë: U izolua shumë shpejt, prindërit të kenë më shumë vëmendje te fëmijët

- Advertisement1-

Një nxënës dje në një nga shkollat e Gjakovës ka hyrë me armë në shkollë, çka sot Drejtoria e Arsimit në këtë komunë ka reaguar duke thënë rasti është izoluar shumë shpejt nga menaxhmenti i shkollës dhe policia.

DKA kërkon nga prindërit vëmendje më të theksuar tek fëmijët dhe bashkëpunim të ngushtë me shkollën.

- Advertisement -

Reagimi i DKA në Gjakovë:

Drejtoria e Arsimit është e përkushtuar në parandalimin e dhunës në shkolla. Raporti ynë me drejtorët e shkollave dhe Policinë e Kosovës është shumë bashkëpunues dhe i ndërsjellë.

Rasti i djeshëm i nxënësit me armë në një shkollë të komunës tonë është izoluar shumë shpejt nga menaxhmenti i shkollës dhe policia të cilët i falenderojmë.

- Advertisement -

Edhe njëherë kërkojmë nga prindërit vëmendje më të theksuar tek fëmijët dhe bashkëpunim të ngushtë me shkollën.

Të gjithë bashkë mund të parandalojmë çdo dukuri jo të mirë tek të rinjët tanë.

Shkollat duhet të jenë vendet më të sigurta për nxënësit dhe jemi të përkushtuar të ofrojmë edhe sigurinë përpos cilësisë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren,...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...