E martë, 16 Prill, 2024

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni hap ekspozitë në ambientet e shkollës “Emin Duraku”

- Advertisement1-

Riad Mani, nxënësi i klasës V-3 në shkollën “Emin Duraku” në Prizren me përkrahjen e mësueses Selvija Plakiqi, organizoi një mini ekspozitë mbresëlënëse brenda ambienteve të shkollës, shkruan AlbanianEducation.net.

Njoftimi i shkollës:

- Advertisement -

EKSPOZITË ARTI NGA NXËNËSI RIAD MANI

Nxënësi i klasës V-3 Riad Mani, me përkrahjen e mësueses Selvija Plakiqi, organizoi një mini ekspozitë mbresëlënëse brenda ambienteve të shkollës sonë.

Riadi, përveç cilësive luftarake që posedon duke qenë shumëfish kampion në disiplinat e karatesë, është edhe një piktor i talentuar i cili ka shkrirë imagjinatën, dashurinë për pikturën dhe frymëzimin artistik mbi kanvas.

- Advertisement -

Shkolla jonë me përkrahjen e plotë të drejtorit Rrahim Bektashi tradicionalisht mbështet talentet e reja dhe manifestimet artistike sikur kjo e Riadit, të cilat i japin nxënësve mundësinë për të shpalosur krijimtarinë e tyre artistike.

E.L

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Majlind Ferdulli emërohet ushtrues detyre i drejtorit në shkollën “Emin Duraku” në Gjakovë

Drejtoresha e Arsimit në Gjakovë, Eranda Kumnova-Baci, ka njoftuar se Majlind Ferdulli nga sot...

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni fiton tre medalje në turneut e karates

Nxënësi Riad Mani nga shkolla "Emin Duraku" në Prizren ka fituar tre medalje në...

Besim Buja, mësimdhënësi nga Lipjani që kapi ditarin para 30-vitesh – organizoi mësimin shtëpi-shkolla në vitin 1991

Sot po ju prezantojmë mësimdhënësin nga Lipjani, Besim Buja, që kapi ditarin para 30-vitesh...

Ish-studenti i Edukimit për profesorin Xhevat Krasniqi: I tha studentes “s’paske mësuar por të pimë kafe, e zgjidhim ndryshe”

Arlind Hajdaraj, ish student në Fakultetin e Edukimit në Gjakovë ka thënë se gjatë...