E martë, 21 Maj, 2024

Njihuni me Siandra Hoxha, 11-vjeçaren nga Tirana: Këto janë ëndrrat e mia…

- Advertisement1-

Siandra Hoxha 11-vjeçarja nga Tirana ka talent të jashtëzkonshëm për muzikë.

Ajo merret me shumë aktivitete të cilat zhvillohen në Qendrën Kombëtare Kulturore të Fëmijëve në Tiranë, ku është në kursin e këngës dhe pikturës.

- Advertisement -

Siandra ka thënë për “Kids of Kosova” se kur të rritet dëshiron të bëhet një këngëtare dhe prezantuese, por edhe një doktoreshë që t’i ndihmojë personat me nevoja të veçanta.

 

Ajo porositë bashkëmoshatarët esaj që të kenë besim në vetvete dhe ëndrra, sepse thotë gjithçka mund të relizohet në këtë jetë.

- Advertisement -

 

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...