E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

- Advertisement1-

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju “munduar” shumë

Një e tillë është para jush.

- Advertisement -

Pra, ilustrimi tregon një piramidë dhe gjashtë pjesë të ndryshme, vetëm njëra prej të cilave përshtatet në mënyrë të përkryer me të.

Detyra juaj është ta gjeni atë.

Është një pjesë që është e mbushur me mjeshtëri me lara të renditura në mënyra të ndryshme, prandaj duhet parë me kujdes, transmeton Telegrafi.

- Advertisement -

Nëse e gjeni pjesën që mungon në më pak se 25 sekonda, ju i përkisni grupit prej 10 për qind të njerëzve që gjithashtu kanë pasur sukses.

E gjetët? Nëse jo, shikoni zgjidhjen:

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...

Një video që duhet ta shikojnë të gjithë…

Hulumtimet tregojnë se deri në vitin 2030, shumica e rasteve të mashtrimit në lidhje...