E diel, 14 Korrik, 2024

Një familje e tërë e talentuar: Shikoni si e pushtoi pistën publike të patinazhit / VIDEO

- Advertisement1-

Patinazhi po që është qejf, mirëpo vetëm nëse keni talent.


Në temperaturat e ulëta, të gjithëve iu ngjallet dëshira që të provojnë fatin në patinazh.

- Advertisement -

Mirëpo fatkeqësisht, jo të gjithë kanë talent.

Kjo familje janë të gjithë të talentuar në patinazh, sepse çdo dimër ata kalojnë shumë kohë duke e shijuar sportin dimërorë së bashku.

Që nga nëna, e deri tek vajza më e vogël, ata shfaqin lëvizjet e bukura që vetëm profesionistët dinë ti bëjnë.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...