E diel, 21 Prill, 2024

Një burrë hyn në një pellg të ngrirë për 20 euro, pamjet janë qesharake / VIDEO

- Advertisement1-

Një ngjarje mjaft qesharake na vjen nga Mbretëria e Bashkuar.


Një burrë është sfiduar nga shokët e tij nëse ai mund të futet në ujin e ftohtë dhe ta tërheqë grepin e peshkimit që ishte bllokuar në ujë.

- Advertisement -

Teksa ai ishte duke peshkuar, grepi i tij i peshkimit bllokohet në ujë, dhe atij i thonë shokët që nëse ai futet në ujë dhe e largon grepin e bllokuar, ai do t’i fitonte 20 euro.

Në videon e mësipërme shihet teksa burri del menjëherë nga uji, për shkak se ai nuk mund të durojë më shumë temperaturën e ujit.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...