E premte, 19 Prill, 2024

Një berber i famshëm i jep këtij burri të pastrehë një pamje të re / VIDEO

- Advertisement1-

Një berber ka bërë një gjest të mrekullueshëm.


Ai ka marrë nga rruga një njeri të pastrehë që kishte kohë që nuk i kishte prerë flokët dhe gjendja e tij ishte jo e mirë.

- Advertisement -

Por pasi e ka çuar në dyqanin e tij e ka transformuar krejt, duke ia hequr flokët, çka i ka dhënë pamje të re.

 

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...