E mërkurë, 22 Maj, 2024

Nga Blerim Mehmeti: Trajnimet për mësimdhënës të mbahen të shtunave dhe të jenë me mëditje 25 euro

- Advertisement1-

Mendoj që trajnimet do të duhej të bëhen vetëm të shtuneve, për zhvillim profesional dhe personal në të gjitha shkollat/komunat, dhe të jenë me meditje, nga 25€ për çdo pjesëmarrës, ndjekës i trajnimit (sponsor Qeveria, etj)

Mendoj që #trajnimet sjellin risi për punë dhe mësimdhënie më cilësore, mundësi e mirë për mësimdhënësit këmbim përvojave për cilësi më shumë.

- Advertisement -

Madje edhe takimet të vetorganizuara nga aktivet profesionale për të debatuar fushën/lëndët profesionale, çështje me rëndësi, sfida, vështirësi, përpjekje, dështime e suksese.

Seminare, tribuna, takime me ekspert/njohës të arsimit, trajner, ligjërues … të gjitha këto trajnime të financohen nga MASHTI, madje edhe pjesëmarrësit të marrin meditje (së paku 25€) Certifikatë trajnimi me poenë/pikë, si dhe drekë, udhëtim i organizuar.

Mësimdhënësit dijnë vet të bëjnë ndryshimin, vetëm duhet #iniciativë dhe mbështetje financiare nga MASHT, DKA, Shkollë.

- Advertisement -

Trajnimet me bazë në shkollë të sponzorizohen nga DKA-të, me trajner/ligjërues vendor dhe me përvojë, trajnime të akredituara.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

PREKËSE: “E lashë shkollën sepse nuk kisha para ta paguaja”

Banorët e Big Brother VIP Albania 3 po shijojnë ditët e fundit në shtëpinë...

Pensionohet veterania e arsimit në Mitrovicë, Shahë Salihu

Shkolla e mesme e mjekësisë në Mitrovicë, "Dr. Xheladin Deda", ka njoftuar se sot...

Karakteristikat e një personi me IQ më të lartë se mesatarja

Po sikur t’ju themi që shkenca ka vërtetuar pikërisht të kundërtën? Herës tjetër që do...

Behar Abdullahu, arsimtari i Gjeografisë nga Podujeva që nisi punën në arsim para 7 vitesh

Shkolla "Hamit Sejdiu" në Kërpimeh të Podujevës ka prezantuar mësimdhënësin e radhës. Së fundmi ka...