E diel, 14 Prill, 2024

Nëse mban kapuç në dimër, ka diҫka që nuk duhet ta bësh

- Advertisement1-

Kapu?ët janë një prej aksesorëve perfektë gjatë dimrit. Janë komodë, të ngrohtë, por edhe të bukur.

Me ta mund t’i mbulosh flokët, t’i maskosh, mund të tregosh gërshetat e bukura etj.

- Advertisement -

Ditët e fundit, sidomos, kur temperaturat janë ulur edhe më tepër, kapu?i është zgjedhja ideale.

Por ka di?ka që nuk duhet ta bësh asnjëherë nëse e vë kapu?in ?do ditë para se të dalësh nga shtëpia.

- Advertisement -

Përfundimisht, këshilla e stilistëve të flokëve është: mos i mblidh flokët lart nëse ke vendosur që të mbash kapu? në kokë. Ky stil ka mbetur pas prej disa vitesh. Jo vetëm sepse nuk të bën të ndihesh komode me kapu?in në kokë, por njëkohësisht është një mënyrë që nuk të mban ngrohtë. Nëse do që t’i mbash flokët larg fytyrës, mblidhi lirshëm në dy bishtaleca ose edhe gërshet në njërën anë.

Një arsye tjetër pse nuk duhet t’i mbledhësh flokët sa herë vendos kapu? është edhe dëmtimi i flokëve. Nëse i mban të mbledhur, flokët do të këputen, por edhe do të fillojnë të bien më shpesh

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...

Sfida matematikore: Gjeni numrat në mënyrë që çdo trekëndësh dhe vijë horizontale të përmbajë numrat nga 1 deri në 9

Shumë prej jush do të thonë se matematika është shumë e mërzitshme dhe e...