E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Mundësi shumë e mirë: Aplikoni për bursë në Universitetin Ryukyus në Japoni

- Advertisement1-

Universiteti i Prishtinës hap thirrje për aplikim për bursë, për semestrin dimëror 2024/2025, në Universitetin e Ryukyus në Japoni, në kuadër të Marrëveshjes Bilaterale mes Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Ryukyus.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

- Advertisement -

– Shkëmbimin e studentëve
Të drejtë për aplikim kanë studentët, të cilët janë të regjistruar në Universitetin e Prishtinës dhe kanë të përfunduar, të paktën, një vit të studimeve themelore ose një semestër të studimeve Master me notë mesatare jo më pak se 8.00.

Dokumentet e nevojshme për aplikim janë:
– Certifikata e notave/Transkripta (në gjuhën angleze);�- CV (në gjuhën angleze)�- Kopje e pasaportës (faqja që përmban emrin tuaj, foton dhe të dhënat personale);�- Një letër motivimi (në gjuhën angleze);�- Vërtetim (i lëshuar nga fakulteti juaj që konfirmon nivelin tuaj të studimeve dhe vitin akademik)

– Nota mesatare duhet të jetë jo më pak se 8.00;

- Advertisement -

– Certifikata e njohjes së gjuhës angleze (minimumi niveli B2).

Për më shumë informata lidhur me programet të cilat ofrohen në gjuhën angleze shikoni linkun më poshtë: 短期交換留学プログラム募集要項・申請書(Application Guide for RISE Program) | 琉球大学学生部 国際教育課 (u-ryukyu.ac.jp)

Për të aplikuar në këtë thirrje luteni të klikoni këtu dhe t’i ngarkoni të gjitha dokumentet e kërkuara më së largu deri me datën 28 shkurt 2024.

- Advertisement -

Për më shumë informata lidhur me mundësitë që UP-ja ofron, vizitoni ueb faqen: www.uni-pr.edu, ndërsa lidhur me këtë thirrje mund ta kontaktoni znj. Afërdita Rexhepi në adresën elektronike: [email protected]. Për instruksione se si të aplikoni, e gjeni udhëzuesin këtu.

Për më shumë: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,39,2610

#openUp #UPeducation #cheerUP #UPgrade #growUP #riseUP #beUP #UPspeak

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Besnik Alili: Mësimdhënia nuk është vetëm profesion por është edhe një art i të jetuarit

Besnik Alili -profesor i grupit klasor pranë shkollës fillore komunale "Përparimi", Reçicë e Madhe...

Malvina Lamçe Rista: Mësimdhënia nuk është një punë e lehtë

Ata që punojnë çdo ditë për të ndriçuar mendjen e fëmijëve, e dinë shumë...

Asije Berisha, zgjedhet mësuesja më e mirë në shkollën “Xhevat Berisha” në Prizren

Asije Berisha, është zgjedhur mësuesja më e mirë në shkollën "Xhevat Berisha" në Prizren,...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...