E hënë, 26 Shkurt, 2024

Momente frike: Ndërtesa 79-katëshe lëkundet si të ishte prej letre

- Advertisement1-

Një kullë në Kinë filloi të lëvizë, duke shkaktuar tmerr dhe panik te qytetarët, të cilët sapo kuptuan se pallati po lëkundej vrapuan menjëherë për tu larguar.


Sipas Daily Mail, asnjë tërmet nuk është regjistruar dhe autoritetet mbeten të shqetësuara për shkakun e lëvizjes së kullës.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...