E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Miratohet ligji i ri: Nëse fëmija sillet keq, do ndëshkohet edhe prindi

- Advertisement1-

Parlamenti kinez do të shtyrtojë legjislacionin për ndëshkimin e prindërve nëse fëmijët e tyre të vegjël shfaqin “sjellje shumë të keqe” ose kryejnë krime.


Në draftin e ligjit për promovimin e edukimit familjar, prindërit do të ndëshkohen dhe do të urdhërohen të kalojnë programe udhëzuese për edukimin familjar nëse konstatohet sjellje shumë e keqe ose kriminale te fëmijët nën kujdesin e tyre.

- Advertisement -

Draft ligji për promovimin e edukimit familjar, i cili do të rishikohet këtë javë, gjithashtu u kërkon prindërve të caktojnë kohë për fëmijët e tyre për të pushuar dhe luajtur.

Muajt ​​e fundit, ministria e arsimit ka zvogëluar detyrat e shtëpisë dhe ka ndaluar mësimin pas shkollës.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën tuaj

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën e të gjithëve për trajtim jashtë...

A po i demotivojme fëmijët nga veshjet që i blejmë? Nga Marsida Simo (Sociologe)

  Bota e konsumit ka vite që është brendësuar në jetën tonë, duke filluar edhe...