E diel, 19 Maj, 2024

Mësim nën efektin e pandemisë; Publikohen datat e provimeve të lirimit

- Advertisement1-

Ministria e Arsimit ka publikuar datat e provimeve të lirimit për klasat e 9-ta.

Provimi për lëndën e Gjuhës Shqipe do të jetë më 16 qershor, provimi i Matematikës më 21 qershor, gjuha e huaj në 25 qershor.

- Advertisement -

Ky është viti i dytë që nxënësit përballen me kushtet e pandemisë, duke zhvilluar mësim në mënyrë të kombinuar, një pjesë online dhe pjesa tjetër në shkollë.

Provimet do të nisin në orën 10:00 dhe zgjasin 2 orë e 30 minuta.

Nxënësit mbetës kanë të drejtë t’i japin ato në sesionin e dytë sipas procedurave të parashikuara në rregulloren për zhvillimin e provimeve në vend.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Me plis e me flamur kombëtar – Shqiptari me veshje të veçantë diplomon në SHBA

Shqiptari Shkëmbim Ademi, ka vendosur që ceremoninë e diplomimit ta bëjë më ndryshe. I veshur...

Vlerësimi për licencim, nxënësit do t’i notojnë mësimdhënësit

Është mësuesi që vlerëson nxënësit, por kësaj here është radha e nxënësve për t'i...

‘Hallakaten’ maturantët e Ferizajit: Teksa veturat lëvizin, ata nuk e ndalin festën

Një qytetar ka realizuar një video në të cilën, sipas tij, protaganosit janë maturantët...

Pensionohet profesori Mustafë Hoti nga Rahoveci – dha kontribut 43 vite në arsim

Pas 43 vitesh përvojë pune në arsim, sot, është pensionuar profesori i lëndëve të...