E premte, 21 Qershor, 2024

Mësim në natyrë për historinë: Projekti me nxënësit e shkollave të Durrësit

- Advertisement1-

Kjo fundjavë shënon 76-vjetorin e çlirimit të Durrësit.

Festat e nëntorit janë të mirëpritura veçanërisht nga fëmijët, po dhe mësuesit e tyre që e kanë shfrytëzuar këtë ditë për t’u zhvendosur në Tregun Bizantin për t’i njohur fëmijët jo vetëm me historinë, por edhe me artin e së kaluarës.

- Advertisement -

Gloria, Ajsi, Hera dhe fëmijët e tjerë kanë shumë dëshira për të ardhmen e tyre, të diktuara dhe nga pasioni për artin dhe të bukurën në përgjithësi.

Nisma të kësaj natyre që afrojnë fëmijët me artin, natyrën dhe historinë e qytetit të tyre mirëpriten edhe nga prindërit.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Pensionohet mësuesja Fahrije Rugova nga Prishtina

Është pensionuar mësuesja Fahrije Rugova. Njoftimin e ka dhënë shkolla "Xhemajl Mustafa" në Prishtinë,...

Mësuesja Mimoza Rexhvelaj: Njoh zv.drejtoreshë shkolle që tre vjet nga punësimi s’ka bërë një orë pune arsimore

Të fundit në botë thonë gojët e liga, posi posi ashtu ë? 🤯E lexove...

Këshilli i Prindërve kërkon që të premten të përfundojë viti shkollor, shkak temperaturat e larta

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka kërkuar që procesi mësimor të përfundojë gjatë ditës...

Nga Faton Ismajli: Vetëlëndimi i 20 nxënësve nga sfida e TikToku-ut dhe edukimi për mediat

Edukimi medial si lëndë obligative është zgjidhja më e mirë nga rreziku me të...