E martë, 16 Prill, 2024

Melihate Januzi, mësuesja e Matematikës që nisi punën në arsim para 20 vitesh

- Advertisement1-

Shkolla “Hamit Sejdiu” në Kërpimeh të Podujevës ka vazhduar me prezantimin e mësimdhënësve.

Të mërkurën ka prezantuar mësuesen e matematikës, Melihate Januzi, e cila është me ditar në dorë qê nga viti 2004, shkruan Albanian Education.net.

- Advertisement -

Postimi i shkollës:

Mësimdhënia jo vetëm profesion!

Ju prezantojmë me arsimtaren e matematikës Melihate Januzi!

- Advertisement -

U lind në fshatin Duboc të Vushtrrisë. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, kurse të mesmen në Vushtrri.

Diplomoi në Fakultetin e Edukimit, drejtimi Matematikë.

Për herë të parë punën e filloi në vitin 2004 në vendlindje, e më pas u transferua në Gjimnazin e qytetit të Vushtrrisë.

- Advertisement -

Më vonë punoi edhe në disa shkolla të qytetit të Podujevës. Nga viti 2012 deri në vitin 2024 ushtroi profesionin e saj edhe në shkollën e fshatit Zhiti e Pollatë.

Më 1 Mars të vitit 2024, u bë pjesë e shkollës tonë, për të vazhduar kështu kontributin e saj në edukimin dhe arsimimin e nxënësve tanë!

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Majlind Ferdulli emërohet ushtrues detyre i drejtorit në shkollën “Emin Duraku” në Gjakovë

Drejtoresha e Arsimit në Gjakovë, Eranda Kumnova-Baci, ka njoftuar se Majlind Ferdulli nga sot...

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni fiton tre medalje në turneut e karates

Nxënësi Riad Mani nga shkolla "Emin Duraku" në Prizren ka fituar tre medalje në...

Besim Buja, mësimdhënësi nga Lipjani që kapi ditarin para 30-vitesh – organizoi mësimin shtëpi-shkolla në vitin 1991

Sot po ju prezantojmë mësimdhënësin nga Lipjani, Besim Buja, që kapi ditarin para 30-vitesh...

Ish-studenti i Edukimit për profesorin Xhevat Krasniqi: I tha studentes “s’paske mësuar por të pimë kafe, e zgjidhim ndryshe”

Arlind Hajdaraj, ish student në Fakultetin e Edukimit në Gjakovë ka thënë se gjatë...