E martë, 23 Korrik, 2024

Shikoni si ky person i paketon të gjitha gjërat e shtëpisë mbi kamionetë

- Advertisement1-

Kamionçina F-150 e Ford Motor Company është vlerësuar si “lloji i automjetit që mund të kalojë çdo sfidë të vetme” – siç duket edhe duke përfshirë lëvizjen e të gjitha sendeve tuaja të shtëpisë në një udhëtim të vetëm.

Kjo është pikërisht ajo që një banor nga Meksika provoi të bënte kohët e fundit kur tërhoqi çdo mobilje të vetme që ai zotëronte në makinën e tij.

- Advertisement -

 

Sipas mediave të huaja, pamjet ishin regjistruar nga një shok tjetër dhe më vonë janë ngarkuar në TikTok – megjithëse u fshinë nga platforma e mediave sociale , sipas @lapipadelapaz.

Dollapët, kornizat e krevateve, kolltukët, tavolinat dhe madje edhe një objekt metalik që i ngjante një rezervuari gazi ishin grumbulluar mjeshtërisht “në majë” të F-150 dhe në një platformë të improvizuar të sheshtë që shtrihej mbi çatinë e automjetit.

Ndërsa dukej se mobiljet mund të binin në rrugë, të gjitha sendet ishin siguruar fort me litarë të shumtë që mbështillen rreth ngarkesës.

Një komentues kishte shkruar: “Ky është nga një planet tjetër. E pabesueshme se si e ngarkuan. E pabesueshme se si do ta shkarkojnë atë”

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...