Ajo ka publikuar një foto ku shihet me të bijën, Avën dhe duhet të themi që shprehja “më e mirë e ëma se e bija” gjen vend më së miri këtu.

- Advertisement -

Ndjekësit menjëherë kanë komentuar duke thënë se ata nuk bëjnë dot diferencën mes asaj dhe të bijës.