E martë, 16 Prill, 2024

Macja kërcen nga kati i 5 i ndërtesës, pasi ajo kaplohet nga zjarri

- Advertisement1-

Një mace ka “mashtruar” vdekjen, duke arritur të bie në këmbët e saj nga kati i pestë i një ndërtese që ishte kapluar nga zjarri.


Është interesant se ajo largohet plotësisht e qetë pasi që bie në tokë, e pamjet e këtij momenti janë publikuar nga departamenti i zjarrfikësve në Chicago, ku shihet tymi i zi duke dalë nga dritaret e ndërtesës.

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...

Sfida matematikore: Gjeni numrat në mënyrë që çdo trekëndësh dhe vijë horizontale të përmbajë numrat nga 1 deri në 9

Shumë prej jush do të thonë se matematika është shumë e mërzitshme dhe e...