E martë, 16 Prill, 2024

Ky është vendi ku nuk mund të flitet për Covid-19

- Advertisement1-

Është një lokal në Romë ku pronarja ka vendosur që nuk mund të flitet për koronavirusin. Sipas saj bisedat rreth Covid e kanë rënduar shumë situatën në gjithë botën, kështu që ka vendosur që në lokalin e saj të flitet për gjithçka, përveç koronavirusit.

Rregulli është i shkruar dhe i vendosur sipër makinerisë së kafesë: “Është e ndaluar të flasësh për koronavirusin.”

- Advertisement -

Një histori e veçantë, një përpjekje për të lehtësuar ambjentin e rëndë të muajve të fundit, i cili po bëhet i njejtë në gjithë botën. Kjo nismë arriti deri në gazetën prestigjioze britanike The Guardian dhe është bërë një nga artikujt më të lexuar.

Një iniciativë që duket se u vlerësua dhe nga klientët: “Ata e panë si qesharake në fillim, disa më thanë se më në fund mund të pinë një kafe në paqe”.

- Advertisement -

Me pak fjalë, një mënyrë për të rrëmbyer një buzëqeshje në një situatë që po i vë të gjithë në provë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...

Sfida matematikore: Gjeni numrat në mënyrë që çdo trekëndësh dhe vijë horizontale të përmbajë numrat nga 1 deri në 9

Shumë prej jush do të thonë se matematika është shumë e mërzitshme dhe e...