E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Ky është fshati mahnitës që në vend të rrugëve ka ujë

- Advertisement1-

Ndoshta për shumë njerëz fshati Giethoorn në Holandë është i padëgjuar, por pasi të shihni fotot do të keni dëshirë ta vizitoni.


Ai konsiderohet si Venecia e Holandës për shkak të ngjashmërisë së ”rrugëve”.

- Advertisement -

Ky fshat ka kanale ujore në vend të asfaltit dhe gjithë qytetarët lëvizin me varka të vogla. Ka vetëm disa rrugica të ngushta dhe ura që lidhin anët e kanalit.

Siç mund të shihni edhe në foto gjelbërimi rrethon gjithë fshatin i cili ka rreth 2600 banorë.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...