E enjte, 22 Shkurt, 2024

Kur rruga e shkurt të del më gjatë – turisti britanik zhytet deri në kokë në ujërat me baltë

- Advertisement1-

Një turist britanik është filmuar duke u zhytur thellë në ujërat e baltosura, derisa po tentonte përmes një rruge “më të shkurtër” të kalojë në anën tjetër.


Martin Lewis u mundua të bëjë çmos që të mos rrëshqas derisa kishte veshur pantallona ngjyrë krem, por përfundoi i zhytur kokë e këmbë në baltë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...