E martë, 21 Maj, 2024

E keni ditur: Ky është Kodi i etikës së mësuesit në Amerikë

- Advertisement1-

Kodi i etikës për mësuesin në Amerikë mbështet në katër parime bazë që lidhen me të drejtat e nxënësve dhe mësuesve.

Mësuesi profesionist përpiqet të krijojë një mjedis mësimi të përshtatshëm për të plotësuar potencialin e të gjithë nxënësve.

- Advertisement -

Mësuesi profesionist përpiqet të krijojë një mjedis mësimi të përshtatshëm për të plotësuar potencialin e të gjithë nxënësve.

Mësuesi profesionist vepron me përpjekje të ndërgjegjshme për të ilustruar standardet më të larta etike.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Profesori i Medresesë – mbulon komplet fytyrat e nxënëseve që ishte kujdestar i tyre

Profesori i medresës në Gjilan, Muhamed Dërmaku ka shokuar me veprimin e tij. Ai...

Shkolla “Ganimete Tërbeshi” në Astrazup të Malishevës feston 78-vjetorin e themelimin – lanson edhe webfaqen e saj

Shkolla fillore "Ganimete Tërbeshi" në fshatin Astrazup të Malishevës ka festuar Ditën e Shkollës. Mësimdhënësit...

Pensionohet mësimdhënësi Musa Stojkaj nga Deçani

Është pensionuar mësimdhënësi Musa Stojkaj nga Deçani. Njoftimin e ka dhënë Drejtoria e Arsimit...

Prorektori dhe dekani i Universitetit të Ajovës e vizituan UP-në

Rektori i UP-së, Qerim Qerimi, mirëpriti në takim dekanin e Fakultetit të Farmacisë në...