E shtunë, 24 Shkurt, 2024

Kjo grua ripunon me rrobat e vjetra dhe i bën të shkëlqejnë – sërish sikur ishin të reja

- Advertisement1-

Nuk ka rroba për t’i hedhur Caitlin Trantham!


E njohur si Cait Conquers ose “zonja e veshjes nga TikTok”, Caitlin është një rrobaqepëse që u jep rroba të vjetra të cilat më së shpeshti gjenden në dyqanet e përdorura, “jetë të re”

- Advertisement -

Rrobat që me shumë mundësi do t’i hidhnin, ajo iu shkëlqim edhe një herë – në një variant të ri, modern.

Aftësitë e saj me gjilpërë dhe fije janë të pamohueshme, dhe kjo galeri është prova më e mirë!

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...