E hënë, 26 Shkurt, 2024

Kjo grua paguhet për të vënë/sugjeruar emra bebesh

- Advertisement1-

Tayloy Humphrey, që prej 2015-ës, merret me një nga profesionet më të veçanta: Ajo është “Vënëse profesionale emrash”!


“Zgjedhjet tona – madje edhe emrat që zgjedhim për foshnjat tona – kanë rëndësi kozmike. Njerëzit e vegjël që krijojmë, mënyra se si i rrisim dhe i formësojmë, është dhurata që i bëjmë të ardhmes”, shkruan ajo në faqen zyrtare të biznesit të saj “ëhat’s in a Baby Name”.

- Advertisement -

Pas një konsultimi të shkurtër dhe një pyetësori në internet, klientët marrin një listë me emra!

Pyetësori shërben për dy role kryesore:

1) është një mënyrë argëtuese për të menduar për shijet dhe preferencat tuaja dhe mund të nxisë një frymëzim;

- Advertisement -

2) është një mënyrë e shkëlqyer që Taylor të vlerësojë familje në mënyrë që të përzgjedhë që mund ta përfaqësojnë sa më mirë atë njëri.

Humphrey ofron edhe “udhëzim dhe këshillim”, për shembull, në rastet kur një prind nuk bindet për emrin, ose të afërmit nuk janë dakord.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën tuaj

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën e të gjithëve për trajtim jashtë...

A po i demotivojme fëmijët nga veshjet që i blejmë? Nga Marsida Simo (Sociologe)

  Bota e konsumit ka vite që është brendësuar në jetën tonë, duke filluar edhe...